Bereken uw korting


Toon besparing
Luxe jachtverzekering afsluiten

Uw luxe jacht verdient het allerbeste. Sluit daarom uw luxe jachtverzekering af bij Allewatersportverzekeringen.nl. Vergelijk alle jachtverzekeringen en kies de beste polis voor uw luxe jacht. Want wij begrijpen dat alleen het beste goed genoeg is.

Wij helpen u graag op weg bij het kiezen van een luxe jachtverzekering. Onafhankelijk jachtverzekeringen vergelijken, een uitgebreide dekking kiezen onder de beste voorwaarden. Waar voor uw geld en zorgeloos genieten op het water; bij Allewatersportverzekerigen.nl bent u aan het juiste adres. Welke dekking u ook nodig heeft, wij helpen u met het kiezen van de pleziervaartuigverzekering die bij u past.

 

luxe-jacht-verzekering-aweve

Luxe jacht

Een luxe jacht onderscheidt zich van een jacht of een kajuitboot door het formaat en de enorme luxe aan boord. Luxe jachten kunnen uitgerust zijn met werkelijk alles. Zwembaden en helicopterplatformen zijn hierbij geen uitzonderingen. We kunnen ons helaas niet allemaal een Roman Abramovich noemen, die meerdere miljoenenjachten bezit. De aanschaf van een luxe jacht is meestal alleen weggelegd voor de miljonairs in de samenleving.

Bent u in het bezit van een luxe jacht? Dan wilt u uw pronkstuk natuurlijk beschermen. En dat doet u het beste met een uitgebreide verzekering die u van alle zorgen verlost.

Verzekering voor uw luxe jacht

De uitgebreide verzekering voor uw luxe jacht verzekert schade aan anderen, maar ook schade aan uw jacht zelf. Bent u aansprakelijk voor de schade die is veroorzaakt aan anderen? Geen zorgen, ook hiervoor bent u verzekert tot een schadebedrag van € 5.000.000.

Bij de luxe jachtverzekering zijn alle spullen aan boord meeverzekerd. Heeft u uitrusting aan boord zoals een uitrusting voor duiken, vissen of andere watersporten, dan is dit alles meeverzekerd tot een bedrag van € 1000.

 

Extra opties luxe jachtverzekering

Als u regelmatig gasten aan boord heeft, is het verstandig om hiervoor een extra verzekering af te sluiten. Zo zijn alle waardevolle spullen van uw gasten en uzelf meeverzekerd. Let op: dit is niet hetzelfde als een ongevallenverzekering.

 

Ongevallenverzekering

Kies voor een extra ongevallenverzekering voor uw luxe jacht als u regelmatig gasten aan boord heeft. De verzekering betaalt een bedrag uit wanneer iemand blijvend invalide raakt of overlijdt door het gevolg van een ongeval.

Meer wensen?

Iedere luxe jacht is anders. Daar horen verschillende wensen bij. Zijn er meerdere zaken die u wilt verzekeren of wilt u het verzekerde bedrag verhogen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u advies op maat.

 

Online verzekering afsluiten voor uw luxe jacht

Online watersportverzekeringen vergelijken doet u eenvoudig en snel bij Allewatersportverzekeringen.nl. Wij zoeken alleen de beste verzekeringen voor u uit zodat u waar voor uw geld krijgt. De beste verzekering met de beste service, daar kunt u op rekenen.
Laat ons het werk doen

Wij maken het gemakkelijk voor u. Eenvoudig, snel en onafhankelijk bootverzekeringen vergelijken doet u op Allewatersportverzekeringen.nl. Wij laten u de beste pleziervaartuigverzekeringen zien. Wilt u bijvoorbeeld online een luxe jachtverzekering afsluiten? Met een paar klikken is het geregeld. Uw schip is goed verzekerd en u kunt zorgeloos genieten van uw luxe jacht.

 

Contact & klantenservice

Voor vragen over uw luxe jachtverzekering kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Ander soort bootverzekering nodig? Hier beneden vindt u een overzicht van al onze watersportverzkeringen: