Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Allewatersportverzekeringen.nl Wij staan voor u klaar om u te helpen met vragen. Een verzekering afsluiten is meestal zo geregeld via ons uitgebalanceerde formulier. Soms wilt u echter verdiepende informatie, of is er iets mis gegaan met uw aanvraag? Daarvoor staan de gediplomeerde medewerkers van financieel dienstverlener Capital Vision voor u gereed. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wij reageren altijd binnen 12  uur persoonlijk op uw vraag.

Schade melden? 24/7 meldlijn bereikbaar per telefoon: 070-346 2283

Allewatersportverzekeringen.nl is een product van Capital Vision en Jachthaven.nl Samen werken wij ervoor om uw watersportverzekeringen zo goed en goedkoop mogelijk voor u af te sluiten. De bemiddeling en advisering betreffende uw verzekering wordt verzorgd door Capital Vision. Capital Vision (handelsnaam van Spring Hypotheken B.V.) beschikt over een vergunning voor advisering en bemiddeling in schadeverzekeringen van AFM onder nummer 12017640. Uw offerteaanvraag wordt bij Capital Vision behandeld door gecertificeerde medewerkers. Indien u overgaat tot het afsluiten van een verzekering wordt Capital Vision uw bemiddelaar voor deze verzekering.

 

 

Allewatersportverzekeringen.nl is een product van Capital Vision en richt zich op rechtstreekse verkoop van verzekeringen via internet aan particulieren met een pleziervaartuig. Allewatersportverzekeringen.nl doet uitsluitend zaken met bekende solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Capital Vision is een handelsnaam van Spring Hypotheken B.V. en is sinds 2008 acties in het verzekeren van particuliere risico’s voor recreatiewoningen en pleziervaartuigen.