ANWB bootverzekering met 10% korting

Veel watersporters kiezen voor de vertrouwde bootverzekering van de ANWB. Een goed product, tegen een scherpe prijs. Bij Allewatersportverzekeringen kunt u deze verzekering laten oversluiten met 10% korting op uw huidige premie. Hoe dat kan?

ANWB bootverzekering van Unigarant: beknopte geschiedenis

Unigarant is de verzekeraar van de ANWB, oorspronkelijk de Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond. De ANWB is in de loop van haar bestaan (opgericht 1883 in Haarlem) uitgegroeid tot een organisatie die opkomt voor de belangen van haar leden met betrekking tot ‘verkeer & toerisme’ in de breedste zin van het woord. De Watersport is daar al heel lang een onderdeel van, naast wegverkeer, fietsen, en reizen. Voor al deze activiteiten ontewikkelt de ANWB kenniscentra met websites, winkel en tijdschriften, en daarnaast ook verzekeringen. Deze verzekeringen zijn allemaal ondergebracht bij Unigarant, 100& dochter van de ANWB.

 

anwb-unigarant-bootverzekering-aweve.nl

ANWB watersport verzekeringen met 10% korting

Allewatersportverzekeringen.nl kan voor u alle watersport polissen die door de ANWB worden aangeboden en afgehandeld bij┬áUnigarant aanbieden met 10% korting. Zo maakt u gebruik van de voorwaarden van de Unigarant polissen, die zijn opgesteld met de expertise van de ANWB, maar heeft u wel mooi 10% korting op uw premie! Unigarant┬áwatersportverzekeringen kent twee varianten voor uw boot. De standaard bootverzekering, of de ‘Vaar Vakantie Polis’ dat is een verzekering voor de boot die u huurt. Hierbij zit bijvoorbeeld┬áeen diefstalverzekering inbegrepen en andere oorwaarden die ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten op uw vaarvakantie.

 

ANWB bootverzekering oversluiten via Allewatersportverzekeringen.nl

Uw huidige polis kunt u – na een looptijd van minimaal 12 maanden – simpel en kosteloos oversluiten zodat u voortaan profiteert van 10% korting. Maak hiervoor gebruik van dit aanmeldformulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.